Search
 

Nasze menu

Autorskie propozycje nowoczesnej polskiej kuchni przygotowane na bazie doskonałej jakości regionalnych i sezonowych składników.

Przystawki

Chleb z masłem
PLN 15
Ostryga Gillardeau
PLN 18
Tatar wołowy
PLN 58

z czosnkiem niedźwiedzim i żółtkiem

Łosoś
PLN 39

z cytrusami i kolendrą

Kaszanka
PLN 37

z jabłkami i jajkiem

Sałata rzymska
PLN 39

z tuńczykiem i avocado

Zupy

Bulion
PLN 31

z pierożkami i marchewką

Bulion rybny
PLN 31

z makaronem i jajkiem

Dania główne

Kaczka
PLN 71

z czerwoną kapustą i kluską

Podpłomyk
PLN 69

z jagnięciną i tzatziki

Polędwica z jelenia
PLN 98

z plackiem ziemniaczanym i pieczarkami

Antrykot
PLN 140

z frytkami i sałatą rzymską

Kotlety mielone
PLN 73

z ziemniakami i buraczkami

Dorsz Skrei
PLN 78

z brokułami i kopytkami

Makaron
PLN 49

z żółtkiem i boczkiem

Desery

Fondant czekoladowy
PLN 28
Naleśniki z serem
PLN 28