Search
 

Nasze menu

Autorskie propozycje nowoczesnej polskiej kuchni przygotowane na bazie doskonałej jakości regionalnych i sezonowych składników.

Przystawki

Chleb z masłem
PLN 15
Ostryga Gillardeau
PLN 18
Tatar wołowy
PLN 58

z czosnkiem niedźwiedzim, żółtkiem i lubczykiem

Węgorz
PLN 49

z solirodem i czarnym czosnkiem

Pomidory
PLN 42

z burratą i oliwkami

Bulion
PLN 33

z pierożkami i marchewką

Dania główne

Bulion rybny
PLN 49

z makaronem i jajkiem

Żebro wołowe
PLN 78

z pęczakiem i kukurydzą

Polędwica z jelenia
PLN 98

z plackiem ziemniaczanym i pieczarkami

Antrykot wołowy
PLN 140

z frytkami i kimchi

Kotlety mielone
PLN 73

z ziemniakami i buraczkami

Halibut
PLN 78

z bobem i ziemniakami

Makaron
PLN 49

z żółtkiem i boczkiem

Desery

Fondant czekoladowy
PLN 33
Naleśniki z serem
PLN 30