Search
 

Nasze menu

Autorskie propozycje nowoczesnej polskiej kuchni przygotowane na bazie doskonałej jakości regionalnych i sezonowych składników.

Przystawki

Zacznij od klasycznych przystawek z naszym charakterem. 

Chleb z masłem
PLN 15
Ostryga Gillardeau
PLN 18
Tatar wołowy
PLN 58

z czosnkiem niedźwiedzim i żółtkiem

Śledź
PLN 69

ze śmietaną i cebulą

Foie Gras
PLN 51

z zielonym jabłkiem i orzechami

Cezar
PLN 39

z anchois i parmezanem

Krab
PLN 82

z krewetką i szczypiorkiem

Zupy

Spróbuj naszych pysznych zup. Tradycyjny bulion przygotowujemy z królika i podajemy z pierożkami. Możesz też wybrać rozgrzewający barszcz czerwony.

Bulion
PLN 31

z pierożkami i marchewką

Barszcz czerwony
PLN 27

z grzybami i majerankiem

Dania główne

Zasmakuj w dopracowanych kompozycjach przygotowanych na bazie starannie wyselekcjonowanych najwyższej jakości produktów – mięs, ryb i owoców morza. Schab z Mangalicy, tagliatelle z krewetkami argentyńskimi a może kluseczki z ricotty?

De Volaille
PLN 69

z polentą i salsefią

Schab
PLN 89

z kluskami śląskimi i cebulą

Podpłomyk
PLN 69

z jagnięciną i tzatziki

Polędwica wołowa
PLN 98

z plackiem ziemniaczanym i pieczarkami

Kotlety mielone
PLN 73

z ziemniakami i ogórkiem małosolnym

Łosoś
PLN 98

z kopytkami i Romesco

Makaron
PLN 54

z krewetkami i pomidorami

Kluseczki
PLN 46

z ricottą i rydzami

Desery

Zakończ słodko – wybornym deserem. Delektuj się smakiem czekoladowej 'WZ” albo kremowym sernikiem. A może masz ochotę na lody na śmietanie i sorbety, które tworzymy sami?

Lody i sorbety
PLN 9

zapytaj kelnera o dostępne smaki

WZ
PLN 28
Naleśniki z serem
PLN 28
Miodownik
PLN 28
Sernik
PLN 28