Autorskie propozycje nowoczesnej polskiej kuchni przygotowane na bazie doskonałej jakości regionalnych i sezonowych składników.
Przystawki
Zacznij od klasycznych przystawek z naszym charakterem.
Chleb z masłem
PLN15
Ostryga Gillardeau
PLN18
Tatar wołowy
PLN58
z czosnkiem niedźwiedzim i żółtkiem
Śledź
PLN69
ze śmietaną i cebulą
Foie Gras
PLN51
z zielonym jabłkiem i orzechami
Cezar
PLN39
z anchois i parmezanem
Krab
PLN82
z krewetką i szczypiorkiem
Zupy
Spróbuj naszych pysznych zup. Tradycyjny bulion przygotowujemy z królika i podajemy z pierożkami. Możesz też wybrać rozgrzewający barszcz czerwony.
Bulion
PLN31
z pierożkami i marchewką
Barszcz czerwony
PLN27
z grzybami i majerankiem
Dania główne
Zasmakuj w dopracowanych kompozycjach przygotowanych na bazie starannie wyselekcjonowanych najwyższej jakości produktów – mięs, ryb i owoców morza. Schab z Mangalicy, tagliatelle z krewetkami argentyńskimi a może kluseczki z ricotty?
De Volaille
PLN69
z polentą i salsefią
Schab
PLN89
z kluskami śląskimi i cebulą
Podpłomyk
PLN69
z jagnięciną i tzatziki
Polędwica wołowa
PLN98
z plackiem ziemniaczanym i pieczarkami
Kotlety mielone
PLN73
z ziemniakami i ogórkiem małosolnym
Łosoś
PLN98
z kopytkami i Romesco
Makaron
PLN54
z krewetkami i pomidorami
Kluseczki
PLN46
z ricottą i rydzami
Desery
Zakończ słodko – wybornym deserem. Delektuj się smakiem czekoladowej 'WZ” albo kremowym sernikiem. A może masz ochotę na lody na śmietanie i sorbety, które tworzymy sami?